Webdesign

Webdesign

"Design uten strategi kalles ‘kunst’. Design med strategi kalles ‘markedsføring’"

Dine kunder vil ikke gi deg en ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk

Intuitivt, overbevisende og konverteringsfokusert design skjer ikke bare magisk. Etter at strategien er satt, jobber vi hardt for å designe vakre og svært engasjerende opplevelser fokusert på å skape varige inntrykk.

Eksperter på interaktiv design

Grafisk "Branding"

Responsiv Design

Selv om vi liker å se på oss selv om hobbykunstnere, er vi ikke i kunstbransjen. Våre erfarne designere jobber direkte med satte strategier for å skape målrettet navigasjon og konverteringsrate for din målgruppe. Vi utformer en informasjonsarkitektur som optimaliserer ditt nettsted og skaper de handlingene du måtte ha behov for. Riktige elementer til rett tid er en kunst, og vi er eksperter på interaktiv design som går over kunstnerisk kvalitet alene.

Responsiv

Responsiv webdesign lar oss bygge sider som tilpasser innholdet til enheten som blir brukt – uavhengig om du er på en stor skjerm eller en liten smarttelefon. Fordelen er at innholdet blir lettere å lese, navigasjonen får en lettere flyt, og du slipper å «zoome» inn og ut av siden for å komme til riktig sted. Alt er kodet på en plattform og man trenger ikke å lage egne applikasjoner for å vise innholdet på en mobil.

En fleksibel grunnmur

Over en tredjedel av dine besøkende sitter som oftest på en mobil – fakta er at mobil- og nettbrettsurfing er anslått til dominere trafikken allerede innen tre til fem år. Fremtiden er rettet mot fleksibelt innhold, og derfor lager vi alle nettsider responsive.

Hvorfor har vi valgt å gå responsiv?

Fakta er: 86 prosent av alle som eier en smarttelefon eller et nettbrett har brukt den til å søke opp informasjon om et firma i løpet av de 30 siste dagene. Hvordan skal du på en effektiv måte nå din målgruppe og gi dem en positiv opplevelse av din nettside, uavhengig skjermstørrelse og plattform? For oss handler det ikke om å tilpasse designet for hver eneste skjermstørrelse til hver eneste plattform eller system. Det handler om å skape en logisk oppbygning i strukturen, slik at designet jobber for oss og tilpasser seg ut i fra gitte regler i koden. På den måten skaper vi gode opplevelser på nett for alle skjermstørrelser.

Mobil - Responsiv Webdesign
En fleksibel grunnmur
Vi går responsiv

Hvert prosjekt har sine egne mål, målgrupper, og muligheter. Vår tilnærming til designprosjekter begynner med en velprøvd prosess som oppdager og løser design på en ren og effektiv måte.

Våre Prosjekter

Se alle Prosjekter

Fortell oss mer om ditt prosjekt

La oss hjelpe dere å få bedriften deres på nett

 

Opplev full effekt av godt webdesign, ta kontakt med oss og vi hjelper dere med å lage en nettside som oppfyller alle behov og krav.

Referanser

Se alle referanser
Felter merket med * er påkrevd