Reputation Managment Services

Publiseringsverktøy

Vi gjør det enkelt å gjøre endringer i innhold. Sett inn tekst, bilder og annet oppsett uten kjennskap til HTML

Hvem elsker ikke åpen kildekode? Nettsider som er bygget med WordPress gjør det mulig for kunder å legge til, oppdatere og redigere innhold som de selv ønsker - uten noen form for koding eller kjennskap til HTML. Kundene våre er i stand til gjøre endringer i innholdet sitt med tekst, bilder og oppsett. Alt dette kan endres i et administrasjonspanel for hver enkelt side, uten noe form for stor teknisk forståelse.

Utviklervennlig

Det beste med WordPress er at det er utrolig fleksibelt og er et grunnlag for nesten hvilken som helst nettside vi kan forestille oss. Med over 75 millioner nettsider over hele verden, er WordPress den mest brukertestede og vesentlige utvidbare publiseringsverktøyet tilgjengelig.

Brukervennlig

Gi nettsideadministratoren en klumpete, frustrerende, «alt-på-et-sted- kontrollpanel» for publisering, og du vil raskt se et nettsted som ikke leverer godt innhold. Man vil bruke tid på å sloss mot systemet, og det er det vi ønsker å unngå. Med WordPress får dere alle verktøyene til administrering presentert enkelt og på en intuitiv måte. Dessuten er vi i stand til å tilpasse utseendet og funksjonaliteten til kontrollpanelet for å imøtekomme de daglige behovene dere måtte trenge. Oppdateringer er en lek, nettstedet holder seg friskt med nytt innhold, og alle er glade.

Hvorfor Velge Wordpress?

Hvilket som helst kompetent publiseringsverktøy (CMS) lar brukerne lagre, organisere og publisere innhold – alt fra et sentralt grensesnitt. Vi velger WordPress i de fleste tilfeller fordi det er så utrolig brukervennlig.

Vi tilbyr ikke bare WordPress

Selv om vi elsker WordPress, er det ikke alltid det rette valget for alle prosjekter. Vi setter oss inn i din visjon, idé og strategi - deretter utformer vi en strategisk løsning som passer best for ditt prosjekt. Hvis du ønsker funksjonalitet som strekker seg over hva WordPress kan levere, utforsker vi andre, gjerne skreddersydde løsninger.

Trygge og anerkjente systemer

Full oversikt over innhold - alltid kontroll!

Trenger ingen kunnskap om HTML

Lett å gjøre endringer

Våre Prosjekter

Se alle

Grunnlaget for en vellykket nettside bunner som oftest ut i valg av publiseringssystem. Med vår erfaring kan du være trygg på at vi velger det riktige systemet for din håndtering av informasjon på nett.

Fortell oss mer om ditt prosjekt

La oss hjelpe dere å få bedriften deres på nett

 

Opplev full effekt av åpen kildekode, ta kontakt med oss og vi hjelper dere med å lage en nettside som oppfyller alle behov og krav.

Referanser

Se alle referanser
Felter merket med * er påkrevd